2106821139 6988854595 Παγγαίου 16 - Νέα Φιλοθέη alexandros141@gmail.com
 
     
  WOODY
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ | ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

 
     
 
 
 
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
  Στην WOODY, ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων που μεταμορφώνουν τους χώρους σας σε λειτουργικούς και κομψούς χώρους διαβίωσης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή προσαρμοσμένων ντουλαπιών κουζίνας, ντουλαπών, ντουλαπιών μπάνιου, ειδικών επίπλων και την εγκατάσταση δαπέδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και τις πιο προηγμένες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε την αντοχή και την ομορφιά των επίπλων μας.  
     
  Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η δέσμευσή μας στην ποιότητα μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας, ενώ διασφαλίζουμε την έγκαιρη παράδοση και την απόλυτη ικανοποίησή σας. Είτε αναζητάτε ντουλάπια που θα γίνουν η καρδιά του σπιτιού σας, είτε κομψά και πρακτικά δάπεδα, η WOODY είναι εδώ για να ζωντανέψει το όραμά σας.  
     
 
 
 
 
     
  ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 


Εκεί που η γαστρονομική έμπνευση συναντά τον κομψό σχεδιασμό. Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κουζίνας μας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την ομορφιά, δημιουργώντας την καρδιά του σπιτιού σας.
 
 
     
 
     
  ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ


 Προσαρμοσμένες λύσεις αποθήκευσης που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά σας. Από κομψά μοντέρνα σχέδια μέχρι διαχρονικά κλασικά, κατασκευάζουμε ντουλάπες που ταιριάζουν άψογα στον τρόπο ζωής σας.
 
     
 
     
  ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ


Βελτιώστε το μπάνιο σας με ειδικά ντουλάπια . Οι δημιουργίες μας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την κομψότητα, μετατρέποντας το μπάνιο σας σε ένα πολυτελές καταφύγιο.
 
     
 
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ


Από statement κομμάτια μέχρι λειτουργικά έπιπλα. Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με ακρίβεια και πάθος, διασφαλίζοντας την αντοχή στο χρόνο.
 
     
 
     
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ
ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣΕίτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους οι δημιουργίες μας εγγυώνται άνεση, κομψότητα και αντοχή στον χρόνο ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι προς τη δημιουργία του ιδανικού σας χώρου. Ανακαλύψτε πώς η WOODY μπορεί να κάνει τη διαφορά!
 
     
 
 
 
 
2106821139 - 6988854595
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
 
     
 
alexandros141@gmail.com
EMAIL