2106821139 6988854595 Παγγαίου 16 - Νέα Φιλοθέη alexandros141@gmail.com
hero image
 
 
     
  WOODY
Κατασκευές Επίπλων | Μαρούσι ΑττικήςΚαλώς ήλθατε στη WOODY, την επιχείρηση που κατασκευάζει έπιπλα και χτίζει όνειρα εδώ και 30 χρόνια. Στην WOODY, δεν είμαστε απλώς ξυλουργοί. Είμαστε τεχνίτες αφοσιωμένοι στο να ζωντανεύουμε το όραμά σας και να μεταμορφώνουμε τους χώρους σας σε εκπληκτικές αντανακλάσεις του στυλ και της προσωπικότητάς σας. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και στη χειροτεχνία μάς καθιστά πρωτοπόρους στον τομέα μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι που κατασκευάζουμε είναι μοναδικό και ανθεκτικό.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος για τη χειροτεχνία χαρακτηρίζουν όλες τις δημιουργίες μας. Στην WOODY ειδικευόμαστε σε ντουλάπια κουζίνας που συνδυάζουν την λειτουργικότητα με τον κομψό σχεδιασμό. Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια μας αποτελούν την καρδιά του σπιτιού σας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική έμπνευση με την αισθητική τελειότητα. Επίσης, κατασκευάζουμε ντουλάπες που προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις αποθήκευσης, με σχέδια που κυμαίνονται από μοντέρνα έως κλασικά, ώστε να ταιριάζουν άψογα στον τρόπο ζωής σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Κατασκευάζοντας έπιπλα, Χτίζοντας Όνειρα
 
     
 
Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται και στην κατασκευή ντουλαπιών μπάνιου, που βελτιώνουν την αισθητική και λειτουργικότητα του χώρου σας. Οι δημιουργίες μας μετατρέπουν το μπάνιο σας σε ένα πολυτελές καταφύγιο, συνδυάζοντας την κομψότητα με τη λειτουργικότητα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε την κατασκευή ειδικών επίπλων, από statement κομμάτια μέχρι λειτουργικά έπιπλα, κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο με ακρίβεια και πάθος, διασφαλίζοντας την αντοχή στο χρόνο.
 
Η εγκατάσταση δαπέδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι μια ακόμη ειδικότητα της WOODY. Είτε πρόκειται για εσωτερικούς είτε για εξωτερικούς χώρους, οι δημιουργίες μας εγγυώνται άνεση, κομψότητα και αντοχή στον χρόνο ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Η χρήση των καλύτερων υλικών και η προσοχή στις λεπτομέρειες διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και την αντοχή των δαπέδων μας.
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να ζωντανέψουμε το όραμά σας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το ταξίδι προς τον χώρο των ονείρων σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2106821139 - 6988854595
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στην WOODY, ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων που μεταμορφώνουν τους χώρους σας σε λειτουργικούς και κομψούς χώρους διαβίωσης. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή προσαρμοσμένων ντουλαπιών κουζίνας, ντουλαπών, ντουλαπιών μπάνιου, ειδικών επίπλων και την εγκατάσταση δαπέδων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
 
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
 
     
 
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Με έντονο μάτι για τη λεπτομέρεια και πάθος για την τελειότητα, κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι σχολαστικά κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά και τεχνικές.
 
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Από την από την πρώτη επαφή μαζί σας και μέχρι την τελική παράδοση του έργου, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.